Momentan comenzile se vor livra doar prin curier. NU se vor ridica comenzi de la sediul Shop4PC.
  Politica de confidentialitate si GDPR Contul dvs.  |  Continut cos  |  Trimite comanda
Cautare rapida
 
COMPONENTE PC
  Placi de baza
  Placi de sunet
  Procesoare
  Coolere
  Hard disk-uri
  Hard disk-uri externe
  Placi video
  SSD
  Unitati optice
  Unitati optice externe
  Memorii
  Carcase
  Accesorii Carcase
  Rack intern
  Fan Controller
  Ventilatoare
  Surse
  Cabluri
  Controlere
WATERCOOLING
  Kituri watercooling
  Waterblock AIO
  Waterblock CPU
  Waterblock VGA
  Waterblock RAM
  Waterblock Mosfet
  Distro Plate
  Pompe si accesorii
  Radiatoare si accesorii
  Rezervoare si accesorii
  Aditivi watercooling
  Conectori watercooling
  Tuburi watercooling
  Accesorii watercooling
PC MODDING
  Iluminare
  Sleeving
  Butoane
  Accesorii modding
GAMING
  Volane
  Joystick
  Accesorii gaming
  Scaune gaming
  Birouri Gaming
PERIFERICE
  Monitoare LED
  Tastaturi
  Mouse
  Mousepad
  Webcam
  Rack extern
  Hub USB
  Adaptoare
  Memorii externe
  Accesorii monitoare
BIROTICA
  Consumabile
  Scannere
  Produse pentru curatare
ECHIPAMENTE RETEA
  Router
  Switch
  Wireless
  Print Server
  NAS
  Accesorii retea
  Homeplug
  Convertoare media si module
SISTEME
  Mini PC
ACCESORII NOTEBOOK
  Memorii Notebook
  Cooler Notebook
  Diverse
  Genti Notebook
MULTIMEDIA
  Boxe
  Microfoane
  Casti
FOTO-VIDEO
  Memorii foto
  Card reader/writer
ELECTRONICE
  Prize si Prelungitoare
Informatii
Transport & Livrare
Confidentialitate (GDPR)
Conditii de Utilizare
Politica de returnare
Conditii de garantie
Garantia de conformitate
Contacteaza-ne
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate si GDPR

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (actualizare GDPR)

S.C. NET PLUS DISTRIBUTION S.R.L., operator al Shop4PC.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19821.
Ca urmare a modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
In cazul in care apar modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate pe care o vom afisa pe site-ul Shop4PC.ro. De aceea, va rugam sa verificati periodic Politica de Confidentialitate.

Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate doar in urmatoarele scopuri:

a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum procesarea acestora, livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro si dvs., in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma Shop4PC.ro. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Daca nu aveti un cont in platforma Shop4PC.ro, informatiile legate de comenzile efectuate vor fi pastrate pentru o perioada de 5 ani de la momentul incheierii contractului. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite in platforma Shop4PC.ro si completeaza politica Net Plus Distribution S.R.L. privind conditiile de utilizare a site-ului Shop4PC.ro, in conformitate cu Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Folosim doar cookie-urile strict necesare pentru functionarea in bune conditii a site-ului.
Folosind setarile din browser-ul dumneavoastra puteti oricand bloca aceste cookie-uri, insa anumite operatiuni de pe site nu vor mai functiona corect.
Shop4PC.ro foloseste cookie-uri proprii (primare) si ale tertilor (Youtube, pentru vizionarea prezentarilor video ale produselor).
• Cookie-urile proprii (setate de platforma Shop4PC.ro), sunt folosite pentru buna functionare a site-ului:
testcookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookie-uri
eucookie - verifica si stocheaza preferintele privind politica de cookie-uri
TEMPCOOKIE si osCsid (de sesiune) - stocheaza informatii privind activitatea curenta a utilizatorului pe site (login, cos cumparaturi, etc.)
• Cookie-urile setate de terti (Youtube), pot fi folosite pentru publicitate de catre acestia - de ex. cand accesati o pagina de pe platforma Shop4PC.ro care contine o prezentare Youtube a produsului.
YouTube are propriile cookie-uri si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control:
     • CONSENT - verifica consimtamantul utilizatorului cu privire la utilizarare cookie-urilor YouTube
     • VISITOR_INFO1_LIVE, GPS, PREF, YSC, LOGIN_INFO, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSID - stocheaza date despre utilizator si redarea clipurilor video de pe platforma YouTube
• doubleclick.net:
     • test_cookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookies
     • DSID, IDE - stocheaza date despre utilizator

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare/contabilitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal si anume beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@shop4pc.ro, serviciul Contabilitate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Sesizari/Reclamatii

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie sau sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

• Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
• prin e-mail la adresa: office@shop4pc.ro sau
• prin posta sau curier la adresa: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti

Continua
Cos produse
0 produse
Producatori
PROMOTII
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Pink, XG-M4-RGB-PINK
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Pink, XG-M4-RGB-PINK
305,00 RON
290,00 RON
Set cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
Set cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
385,00 RON
365,00 RON
Cooler CPU Asus ROG Ryuo 240mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB
Cooler CPU Asus ROG Ryuo 240mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB
989,00 RON
819,00 RON
Tastatura gaming Xtrfy K3, RGB-LED, US Layout, XG-K3-RGB-US
Tastatura gaming Xtrfy K3, RGB-LED, US Layout, XG-K3-RGB-US
365,00 RON
335,00 RON
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Matte Black, GOM-BLACK
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Matte Black, GOM-BLACK
289,00 RON
279,00 RON
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K4 RGB US Layout, Kailh Red, XG-K4-RGB-R-US
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K4 RGB US Layout, Kailh Red, XG-K4-RGB-R-US
565,00 RON
525,00 RON
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K4 TKL RGB US Layout, Kailh Red, XG-K4-RGB-TKL-R-US
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K4 TKL RGB US Layout, Kailh Red, XG-K4-RGB-TKL-R-US
515,00 RON
475,00 RON
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Retro, XG-M4-RGB-RETRO
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Retro, XG-M4-RGB-RETRO
325,00 RON
290,00 RON
Cooler CPU Be Quiet! Dark Rock Pro 4, BK022
Cooler CPU Be Quiet! Dark Rock Pro 4, BK022
399,00 RON
375,00 RON
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K2, Kailh Red, RGB-LED, UK Layout, XG-K2-R-RGB-UK
Tastatura mecanica gaming Xtrfy K2, Kailh Red, RGB-LED, UK Layout, XG-K2-R-RGB-UK
770,00 RON
725,00 RON
Care sunt noutatile ?
Placa distributie EK Water Blocks EK-Quantum Reflection Fractal ATX D5 PWM D-RGB - Plexi
Placa distributie EK Water Blocks EK-Quantum Reflection Fractal ATX D5 PWM D-RGB - Plexi
1.299,00 RON
Adaptor rotativ EK Water Blocks EK-AF Classic Angled 45 grade G1/4 Black
Adaptor rotativ EK Water Blocks EK-AF Classic Angled 45 grade G1/4 Black
29,00 RON
Pachet 4 bucati fitinguri compresie Corsair Hydro X Series XF 10/13 - Black, CX-9051002-WW
Pachet 4 bucati fitinguri compresie Corsair Hydro X Series XF 10/13 - Black, CX-9051002-WW
129,00 RON
Cablu Lian Li LAN2-4X USB 3.1 Type C pentru carcasa Lancool II
Cablu Lian Li LAN2-4X USB 3.1 Type C pentru carcasa Lancool II
59,00 RON
Cablu Splitter Phobya de la 4-pini PWM la 3x4-pini PWM - 60cm - sleeving culoare neagra
Cablu Splitter Phobya de la 4-pini PWM la 3x4-pini PWM - 60cm - sleeving culoare neagra
23,00 RON
Ventilator 120 mm EK Water Blocks EK-Vardar X3M 120ER PWM Black (500-2200 rpm)
Ventilator 120 mm EK Water Blocks EK-Vardar X3M 120ER PWM Black (500-2200 rpm)
98,00 RON
Fiting barbed (racord fara filet) EK Water Blocks EK-HFB 12mm - Black
Fiting barbed (racord fara filet) EK Water Blocks EK-HFB 12mm - Black
17,00 RON
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Classic AM4 D-RGB - Nickel + Plexi
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Classic AM4 D-RGB - Nickel + Plexi
329,00 RON
Pompa cu rezervor inclus EK Water Blocks EK-Quantum Kinetic TBE 160 DDC PWM D-RGB - Plexi
Pompa cu rezervor inclus EK Water Blocks EK-Quantum Kinetic TBE 160 DDC PWM D-RGB - Plexi
849,00 RON
Placa distributie EK Water Blocks EK-Quantum Reflection Evolv X D5 PWM D-RGB - Plexi
Placa distributie EK Water Blocks EK-Quantum Reflection Evolv X D5 PWM D-RGB - Plexi
1.249,00 RON

Copyright © 2007-2019 .  Net Plus Distribution SRL
Toate drepturile rezervate
Net Plus Distribution SRL - RO27612966 J40/10188/2010
Sediu: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti
www.price.ro - your shopping expert