Datorita situatiei actuale comenzile se pot plasa doar ONLINE si se vor livra prin curier. NU se lucreaza cu publicul la sediul Shop4PC.
  Politica de confidentialitate si GDPR Contul dvs.  |  Continut cos  |  Trimite comanda
Cautare rapida
 
COMPONENTE PC
  Placi de baza
  Coolere
  Hard disk-uri externe
  Placi video
  SSD
  Unitati optice
  Memorii
  Carcase
  Accesorii Carcase
  Rack intern
  Fan Controller
  Ventilatoare
  Surse
  Cabluri
  Controlere
WATERCOOLING
  Kituri watercooling
  Waterblock AIO
  Waterblock CPU
  Waterblock VGA
  Waterblock RAM
  Waterblock Mosfet
  Distro Plate
  Pompe si accesorii
  Radiatoare si accesorii
  Rezervoare si accesorii
  Aditivi watercooling
  Conectori watercooling
  Tuburi watercooling
  Accesorii watercooling
PC MODDING
  Iluminare
  Sleeving
  Butoane
  Accesorii modding
GAMING
  Volane
  Joystick
  Accesorii gaming
  Scaune gaming
  Birouri Gaming
PERIFERICE
  Tastaturi
  Mouse
  Mousepad
  Rack extern
  Hub USB
  Adaptoare
  Memorii externe
BIROTICA
  Produse pentru curatare
ECHIPAMENTE RETEA
  Wireless
  Accesorii retea
ACCESORII NOTEBOOK
  Memorii Notebook
  Cooler Notebook
  Diverse
  Genti Notebook
MULTIMEDIA
  Boxe
  Microfoane
  Casti
FOTO-VIDEO
  Memorii foto
  Card reader/writer
ELECTRONICE
  Prize si Prelungitoare
Informatii
Transport & Livrare
Confidentialitate (GDPR)
Conditii de Utilizare
Politica de returnare
Conditii de garantie
Trimiterea in garantie
Garantia de conformitate
Contacteaza-ne
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate si GDPR

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (actualizare GDPR)

S.C. NET PLUS DISTRIBUTION S.R.L., operator al Shop4PC.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19821.
Ca urmare a modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
In cazul in care apar modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate pe care o vom afisa pe site-ul Shop4PC.ro. De aceea, va rugam sa verificati periodic Politica de Confidentialitate.

Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate doar in urmatoarele scopuri:

a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum procesarea acestora, livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro si dvs., in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma Shop4PC.ro. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Daca nu aveti un cont in platforma Shop4PC.ro, informatiile legate de comenzile efectuate vor fi pastrate pentru o perioada de 5 ani de la momentul incheierii contractului. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite in platforma Shop4PC.ro si completeaza politica Net Plus Distribution S.R.L. privind conditiile de utilizare a site-ului Shop4PC.ro, in conformitate cu Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Folosim doar cookie-urile strict necesare pentru functionarea in bune conditii a site-ului.
Folosind setarile din browser-ul dumneavoastra puteti oricand bloca aceste cookie-uri, insa anumite operatiuni de pe site nu vor mai functiona corect.
Shop4PC.ro foloseste cookie-uri proprii (primare) si ale tertilor (Youtube, pentru vizionarea prezentarilor video ale produselor).
• Cookie-urile proprii (setate de platforma Shop4PC.ro), sunt folosite pentru buna functionare a site-ului:
testcookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookie-uri
eucookie - verifica si stocheaza preferintele privind politica de cookie-uri
TEMPCOOKIE si osCsid (de sesiune) - stocheaza informatii privind activitatea curenta a utilizatorului pe site (login, cos cumparaturi, etc.)
• Cookie-urile setate de terti (Youtube), pot fi folosite pentru publicitate de catre acestia - de ex. cand accesati o pagina de pe platforma Shop4PC.ro care contine o prezentare Youtube a produsului.
YouTube are propriile cookie-uri si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control:
     • CONSENT - verifica consimtamantul utilizatorului cu privire la utilizarare cookie-urilor YouTube
     • VISITOR_INFO1_LIVE, GPS, PREF, YSC, LOGIN_INFO, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSID - stocheaza date despre utilizator si redarea clipurilor video de pe platforma YouTube
• doubleclick.net:
     • test_cookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookies
     • DSID, IDE - stocheaza date despre utilizator

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare/contabilitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal si anume beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@shop4pc.ro, serviciul Contabilitate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Sesizari/Reclamatii

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie sau sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

• Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
• prin e-mail la adresa: office@shop4pc.ro sau
• prin posta sau curier la adresa: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti

Continua
Cos produse
0 produse
Producatori
PROMOTII
Carcasa In Win 216 COMBO Tempered Glass Black, incl. Sirius ARGB Triple Pack 3x120mm
Carcasa In Win 216 COMBO Tempered Glass Black, incl. Sirius ARGB Triple Pack 3x120mm
499,00 RON
449,00 RON
Carcasa In Win A1 PLUS Phantom Gaming Edition Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IW-A1PLUS-PGE
Carcasa In Win A1 PLUS Phantom Gaming Edition Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IW-A1PLUS-PGE
1.059,00 RON
969,00 RON
Carcasa NZXT H700 PUBG Limited Edition, CA-H700B-PG
Carcasa NZXT H700 PUBG Limited Edition, CA-H700B-PG
1.389,00 RON
1.189,00 RON
Mouse gaming Endgame Gear XM1 White, Flex Cord, EGG-XM1-WHT
Mouse gaming Endgame Gear XM1 White, Flex Cord, EGG-XM1-WHT
289,00 RON
269,00 RON
Mouse Glorious PC Gaming Race Model D Minus Matte Black, GLO-MS-DM-MB
Mouse Glorious PC Gaming Race Model D Minus Matte Black, GLO-MS-DM-MB
299,00 RON
259,00 RON
Set Combo cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer Plus 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
Set Combo cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer Plus 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
465,00 RON
395,00 RON
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Matte White, GOM-WHITE
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Matte White, GOM-WHITE
299,00 RON
259,00 RON
Carcasa In Win A1 PLUS Pink Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IIW-A1PLUS-PINK
Carcasa In Win A1 PLUS Pink Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IIW-A1PLUS-PINK
1.059,00 RON
969,00 RON
Sursa Thermaltake Smart BX1 RGB 750W, 80 PLUS Bronze, PFC Activ, SPR-0750NHSABE-1
Sursa Thermaltake Smart BX1 RGB 750W, 80 PLUS Bronze, PFC Activ, SPR-0750NHSABE-1
459,00 RON
409,00 RON
Carcasa In Win A1 Plus Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IW-A1PLUS-BLACK
Carcasa In Win A1 Plus Tempered Glass Mini-ITX Black, ARGB, sursa 650W Gold, IW-A1PLUS-BLACK
1.039,00 RON
949,00 RON
Care sunt noutatile ?
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Nickel + Frosted Plexi
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Nickel + Frosted Plexi
449,00 RON
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Frosted Plexi
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Frosted Plexi
449,00 RON
Cablu Akasa 8K DisplayPort, 2m, Black, AK-CBDP21-20BK
Cablu Akasa 8K DisplayPort, 2m, Black, AK-CBDP21-20BK
48,00 RON
Kit racire pasiva pentru SSD Jonsbo M.2-2 Mirage Edition ARGB Grey
Kit racire pasiva pentru SSD Jonsbo M.2-2 Mirage Edition ARGB Grey
50,00 RON
Pompa cu rezervor plat inclus EK Water Blocks EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi, 3831109819807
Pompa cu rezervor plat inclus EK Water Blocks EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi, 3831109819807
1.099,00 RON
Sleeving MDPC-X Sleeve BIG XXX-White, lungime 1m, SL-B-XW
Sleeving MDPC-X Sleeve BIG XXX-White, lungime 1m, SL-B-XW
15,00 RON
Set 3 ventilatoare 140 mm In Win Jupiter AJ140, High Airflow, ARGB, Triple Pack, PWM, controller inclus, IW-FN-AJ140-3PK
Set 3 ventilatoare 140 mm In Win Jupiter AJ140, High Airflow, ARGB, Triple Pack, PWM, controller inclus, IW-FN-AJ140-3PK
135,00 RON
Ventilator 140 mm In Win Jupiter AJ140, High Airflow, ARGB, PWM, IW-FN-AJ140-1PK
Ventilator 140 mm In Win Jupiter AJ140, High Airflow, ARGB, PWM, IW-FN-AJ140-1PK
49,00 RON
Mouse gaming Xtrfy M42 RGB Retro, M42-RGB-RETRO
Mouse gaming Xtrfy M42 RGB Retro, M42-RGB-RETRO
329,00 RON
Carcasa Silverstone Sugo SG13 USB Type-C + USB 3.0 Black, SST-SG13B-C
Carcasa Silverstone Sugo SG13 USB Type-C + USB 3.0 Black, SST-SG13B-C
255,00 RON

Copyright © 2007-2019 .  Net Plus Distribution SRL
Toate drepturile rezervate
Net Plus Distribution SRL - RO27612966 J40/10188/2010
Sediu: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti
www.price.ro - your shopping expert