Politica de confidentialitate si GDPR Contul dvs.  |  Continut cos  |  Trimite comanda
Cautare rapida
 
COMPONENTE PC
  Placi de baza
  Placi de sunet
  Procesoare
  Coolere
  Hard disk-uri
  Hard disk-uri externe
  Placi video
  SSD
  Unitati optice
  Unitati optice externe
  Memorii
  Carcase
  Accesorii Carcase
  Rack intern
  Fan Controller
  Ventilatoare
  Surse
  Cabluri
  Controlere
WATERCOOLING
  Kituri watercooling
  Waterblock AIO
  Waterblock CPU
  Waterblock VGA
  Waterblock RAM
  Waterblock Mosfet
  Pompe si accesorii
  Radiatoare si accesorii
  Rezervoare si accesorii
  Aditivi watercooling
  Conectori watercooling
  Tuburi watercooling
  Accesorii watercooling
PC MODDING
  Iluminare
  Sleeving
  Butoane
  Accesorii modding
GAMING
  Volane
  Gamepad
  Joystick
  Accesorii console
  Accesorii gaming
  Scaune gaming
PERIFERICE
  Monitoare LED
  Tastaturi
  Mouse
  Mousepad
  Webcam
  Ups
  Rack extern
  Hub USB
  Adaptoare
  Memorii externe
  Accesorii monitoare
BIROTICA
  Consumabile
  Scannere
  Produse pentru curatare
ECHIPAMENTE RETEA
  Router
  Switch
  Wireless
  Print Server
  NAS
  Accesorii retea
  Homeplug
  Convertoare media si module
SISTEME
  Mini PC
ACCESORII NOTEBOOK
  Memorii Notebook
  Cooler Notebook
  Diverse
  Genti Notebook
MULTIMEDIA
  Boxe
  Microfoane
  Casti
  Amplificatoare audio
FOTO-VIDEO
  Memorii foto
  Card reader/writer
ELECTRONICE
  Prize si Prelungitoare
Informatii
Transport & Livrare
Confidentialitate (GDPR)
Conditii de Utilizare
Contacteaza-ne
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate si GDPR

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (actualizare GDPR)

S.C. NET PLUS DISTRIBUTION S.R.L., operator al Shop4PC.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19821.
Ca urmare a modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
In cazul in care apar modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate pe care o vom afisa pe site-ul Shop4PC.ro. De aceea, va rugam sa verificati periodic Politica de Confidentialitate.

Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate doar in urmatoarele scopuri:

a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum procesarea acestora, livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro si dvs., in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma Shop4PC.ro. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Daca nu aveti un cont in platforma Shop4PC.ro, informatiile legate de comenzile efectuate vor fi pastrate pentru o perioada de 5 ani de la momentul incheierii contractului. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite in platforma Shop4PC.ro si completeaza politica Net Plus Distribution S.R.L. privind conditiile de utilizare a site-ului Shop4PC.ro, in conformitate cu Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Folosim doar cookie-urile strict necesare pentru functionarea in bune conditii a site-ului.
Folosind setarile din browser-ul dumneavoastra puteti oricand bloca aceste cookie-uri, insa anumite operatiuni de pe site nu vor mai functiona corect.
Shop4PC.ro foloseste cookie-uri proprii (primare) si ale tertilor (Youtube, pentru vizionarea prezentarilor video ale produselor).
• Cookie-urile proprii (setate de platforma Shop4PC.ro), sunt folosite pentru buna functionare a site-ului:
testcookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookie-uri
eucookie - verifica si stocheaza preferintele privind politica de cookie-uri
TEMPCOOKIE si osCsid (de sesiune) - stocheaza informatii privind activitatea curenta a utilizatorului pe site (login, cos cumparaturi, etc.)
• Cookie-urile setate de terti (Youtube), pot fi folosite pentru publicitate de catre acestia - de ex. cand accesati o pagina de pe platforma Shop4PC.ro care contine o prezentare Youtube a produsului.
YouTube are propriile cookie-uri si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control:
     • CONSENT - verifica consimtamantul utilizatorului cu privire la utilizarare cookie-urilor YouTube
     • VISITOR_INFO1_LIVE, GPS, PREF, YSC, LOGIN_INFO, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSID - stocheaza date despre utilizator si redarea clipurilor video de pe platforma YouTube
• doubleclick.net:
     • test_cookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookies
     • DSID, IDE - stocheaza date despre utilizator

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare/contabilitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal si anume beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@shop4pc.ro, serviciul Contabilitate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Sesizari/Reclamatii

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie sau sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

• Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
• prin e-mail la adresa: office@shop4pc.ro sau
• prin posta sau curier la adresa: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti

Continua
Cos produse
0 produse
Producatori
PROMOTII
Pasta termoconductoare Cooler Master MasterGel Maker Nano
Pasta termoconductoare Cooler Master MasterGel Maker Nano
55,00 RON
45,00 RON
Mouse gaming Zowie FK1+ White
Mouse gaming Zowie FK1+ White
325,00 RON
299,00 RON
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Pink
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Pink
369,00 RON
349,00 RON
Mouse gaming Zowie EC2-A
Mouse gaming Zowie EC2-A
325,00 RON
268,00 RON
Mousepad gaming Dream Machines DM PAD XXL
Mousepad gaming Dream Machines DM PAD XXL
159,00 RON
139,00 RON
Cooler CPU Enermax LiqTech TR4 II RGB 280, racire cu lichid, ELC-LTTRTO280-TBP
Cooler CPU Enermax LiqTech TR4 II RGB 280, racire cu lichid, ELC-LTTRTO280-TBP
699,00 RON
649,00 RON
Mouse gaming Zowie EC1-B
Mouse gaming Zowie EC1-B
369,00 RON
314,00 RON
Cooler VGA Arctic Accelero Twin Turbo III
Cooler VGA Arctic Accelero Twin Turbo III
225,00 RON
188,00 RON
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Blue
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Blue
369,00 RON
349,00 RON
Mousepad profesional gaming Zowie G-SR-SE DIVINA Pink
Mousepad profesional gaming Zowie G-SR-SE DIVINA Pink
175,00 RON
165,00 RON
Care sunt noutatile ?
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Velocity RGB - AMD Nickel + Acetal
Waterblock CPU EK Water Blocks EK-Velocity RGB - AMD Nickel + Acetal
409,00 RON
Lichid racire EK Water Blocks EK-CryoFuel Solid Cloud White Premix 1000ml
Lichid racire EK Water Blocks EK-CryoFuel Solid Cloud White Premix 1000ml
79,00 RON
Mousepad profesional gaming Zowie G-SR-SE Red
Mousepad profesional gaming Zowie G-SR-SE Red
175,00 RON
165,00 RON
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Blue
Mouse gaming Zowie S1 DIVINA Blue
369,00 RON
349,00 RON
Set benzi NZXT HUE 2 RGB LED Underglow 300mm
Set benzi NZXT HUE 2 RGB LED Underglow 300mm
189,00 RON
Cablu adaptor - extensie Silverstone RC03 Riser PCIe x16 3.0, 220mm, flexibil, High Speed, EMI Shielding
Cablu adaptor - extensie Silverstone RC03 Riser PCIe x16 3.0, 220mm, flexibil, High Speed, EMI Shielding
149,00 RON
Adaptor Gigabyte GC-ALPINE RIDGE Thunderbolt 3 (rev. 1.0)
Adaptor Gigabyte GC-ALPINE RIDGE Thunderbolt 3 (rev. 1.0)
319,00 RON
Cooler CPU Enermax LiqTech TR4 II RGB 360, racire cu lichid, ELC-LTTRTO360-TBP
Cooler CPU Enermax LiqTech TR4 II RGB 360, racire cu lichid, ELC-LTTRTO360-TBP
799,00 RON
749,00 RON
Placa de sunet Creative Sound BlasterX AE-5
Placa de sunet Creative Sound BlasterX AE-5
689,00 RON
Cooler CPU Asus ROG Ryuo 120mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB
Cooler CPU Asus ROG Ryuo 120mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB
849,00 RON

Copyright © 2007-2018 .  Net Plus Distribution SRL
Toate drepturile rezervate
Net Plus Distribution SRL - RO27612966 J40/10188/2010
Sediu: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti
www.price.ro - your shopping expert