Politica de confidentialitate si GDPR Contul dvs.  |  Continut cos  |  Trimite comanda
Cautare rapida
 
COMPONENTE PC
  Placi de baza
  Placi de sunet
  Procesoare
  Coolere
  Hard disk-uri
  Hard disk-uri externe
  Placi video
  SSD
  Unitati optice
  Unitati optice externe
  Memorii
  Carcase
  Accesorii Carcase
  Rack intern
  Fan Controller
  Ventilatoare
  Surse
  Cabluri
  Controlere
WATERCOOLING
  Kituri watercooling
  Waterblock AIO
  Waterblock CPU
  Waterblock VGA
  Waterblock RAM
  Waterblock Mosfet
  Distro Plate
  Pompe si accesorii
  Radiatoare si accesorii
  Rezervoare si accesorii
  Aditivi watercooling
  Conectori watercooling
  Tuburi watercooling
  Accesorii watercooling
PC MODDING
  Iluminare
  Sleeving
  Butoane
  Accesorii modding
GAMING
  Volane
  Joystick
  Accesorii gaming
  Scaune gaming
  Birouri Gaming
PERIFERICE
  Monitoare LED
  Tastaturi
  Mouse
  Mousepad
  Webcam
  Rack extern
  Hub USB
  Adaptoare
  Memorii externe
  Accesorii monitoare
BIROTICA
  Consumabile
  Scannere
  Produse pentru curatare
ECHIPAMENTE RETEA
  Router
  Switch
  Wireless
  Print Server
  NAS
  Accesorii retea
  Homeplug
  Convertoare media si module
SISTEME
  Mini PC
ACCESORII NOTEBOOK
  Memorii Notebook
  Cooler Notebook
  Diverse
  Genti Notebook
MULTIMEDIA
  Boxe
  Microfoane
  Casti
FOTO-VIDEO
  Memorii foto
  Card reader/writer
ELECTRONICE
  Prize si Prelungitoare
Informatii
Transport & Livrare
Confidentialitate (GDPR)
Conditii de Utilizare
Contacteaza-ne
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate si GDPR

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (actualizare GDPR)

S.C. NET PLUS DISTRIBUTION S.R.L., operator al Shop4PC.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19821.
Ca urmare a modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
In cazul in care apar modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate pe care o vom afisa pe site-ul Shop4PC.ro. De aceea, va rugam sa verificati periodic Politica de Confidentialitate.

Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate doar in urmatoarele scopuri:

a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum procesarea acestora, livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro si dvs., in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma Shop4PC.ro. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Daca nu aveti un cont in platforma Shop4PC.ro, informatiile legate de comenzile efectuate vor fi pastrate pentru o perioada de 5 ani de la momentul incheierii contractului. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite in platforma Shop4PC.ro si completeaza politica Net Plus Distribution S.R.L. privind conditiile de utilizare a site-ului Shop4PC.ro, in conformitate cu Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Folosim doar cookie-urile strict necesare pentru functionarea in bune conditii a site-ului.
Folosind setarile din browser-ul dumneavoastra puteti oricand bloca aceste cookie-uri, insa anumite operatiuni de pe site nu vor mai functiona corect.
Shop4PC.ro foloseste cookie-uri proprii (primare) si ale tertilor (Youtube, pentru vizionarea prezentarilor video ale produselor).
• Cookie-urile proprii (setate de platforma Shop4PC.ro), sunt folosite pentru buna functionare a site-ului:
testcookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookie-uri
eucookie - verifica si stocheaza preferintele privind politica de cookie-uri
TEMPCOOKIE si osCsid (de sesiune) - stocheaza informatii privind activitatea curenta a utilizatorului pe site (login, cos cumparaturi, etc.)
• Cookie-urile setate de terti (Youtube), pot fi folosite pentru publicitate de catre acestia - de ex. cand accesati o pagina de pe platforma Shop4PC.ro care contine o prezentare Youtube a produsului.
YouTube are propriile cookie-uri si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control:
     • CONSENT - verifica consimtamantul utilizatorului cu privire la utilizarare cookie-urilor YouTube
     • VISITOR_INFO1_LIVE, GPS, PREF, YSC, LOGIN_INFO, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSID - stocheaza date despre utilizator si redarea clipurilor video de pe platforma YouTube
• doubleclick.net:
     • test_cookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookies
     • DSID, IDE - stocheaza date despre utilizator

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare/contabilitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal si anume beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@shop4pc.ro, serviciul Contabilitate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Sesizari/Reclamatii

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie sau sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

• Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
• prin e-mail la adresa: office@shop4pc.ro sau
• prin posta sau curier la adresa: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti

Continua
Cos produse
0 produse
Producatori
PROMOTII
Adaptor Silverstone ECM24 de la port M.2 NVMe la PCI Express x4, cu radiator, low profile
Adaptor Silverstone ECM24 de la port M.2 NVMe la PCI Express x4, cu radiator, low profile
135,00 RON
105,00 RON
Carcasa Lian Li PC-O11 Dynamic Tempered Glass Black, PC-O11DX
Carcasa Lian Li PC-O11 Dynamic Tempered Glass Black, PC-O11DX
619,00 RON
549,00 RON
Ventilator 140 mm Be Quiet! Silent Wings 3 PWM high-speed 1600 rpm, BL071
Ventilator 140 mm Be Quiet! Silent Wings 3 PWM high-speed 1600 rpm, BL071
110,00 RON
93,00 RON
Glorious PC Gaming Race Mouse Bungee Black, G-MB-BLACK
Glorious PC Gaming Race Mouse Bungee Black, G-MB-BLACK
80,00 RON
70,00 RON
Carcasa Kolink Rocket Mini-ITX
Carcasa Kolink Rocket Mini-ITX
759,00 RON
685,00 RON
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Miami Blue, XG-M4-RGB-BLUE
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Miami Blue, XG-M4-RGB-BLUE
305,00 RON
259,00 RON
Cooler CPU Asus ROG Ryujin 360mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB, Noctua iPPC Fan
Cooler CPU Asus ROG Ryujin 360mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB, Noctua iPPC Fan
1.367,00 RON
1.289,00 RON
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Retro, XG-M4-RGB-RETRO
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Retro, XG-M4-RGB-RETRO
325,00 RON
276,00 RON
Kit telecomanda wireless Silverstone ES02 pentru pornirea/oprirea PC-ului, USB, SST-ES02-USB
Kit telecomanda wireless Silverstone ES02 pentru pornirea/oprirea PC-ului, USB, SST-ES02-USB
89,00 RON
78,00 RON
NZXT HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit (21-26)
NZXT HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit (21-26)
529,00 RON
449,00 RON
Care sunt noutatile ?
Birou gaming Generic Comfort Gamer2 DS/NW, Black/White
Birou gaming Generic Comfort Gamer2 DS/NW, Black/White
1.659,00 RON
1.459,00 RON
Set 3 ventilatoare 120mm Lian Li BORA Digital RGB PWM Black, controller inclus
Set 3 ventilatoare 120mm Lian Li BORA Digital RGB PWM Black, controller inclus
239,00 RON
Carcasa Be Quiet! Silent Base 601 Black, BG026
Carcasa Be Quiet! Silent Base 601 Black, BG026
549,00 RON
Carcasa Be Quiet! Pure Base 500 White, BG035
Carcasa Be Quiet! Pure Base 500 White, BG035
369,00 RON
325,00 RON
Ventilator 120 mm Silverstone FW124 ARGB Slim, SST-FW124-ARGB
Ventilator 120 mm Silverstone FW124 ARGB Slim, SST-FW124-ARGB
118,00 RON
Sursa Silverstone Strider 750W, modulara, Active PFC, 80 PLUS Bronze, SST-ST75F-PB
Sursa Silverstone Strider 750W, modulara, Active PFC, 80 PLUS Bronze, SST-ST75F-PB
459,00 RON
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Miami Blue, XG-M4-RGB-BLUE
Mouse gaming Xtrfy M4 RGB Miami Blue, XG-M4-RGB-BLUE
305,00 RON
259,00 RON
Set cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
Set cabluri prelungitoare RGB Lian Li Strimer 24 pini ATX + Dual 8 pini PCIe VGA
400,00 RON
Carcasa Lian Li TU150 Tempered Glass Mini-ITX Black, TU150WX
Carcasa Lian Li TU150 Tempered Glass Mini-ITX Black, TU150WX
515,00 RON
Memorie G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 1.35V, AMD Ryzen 3000 Ready, Dual Channel Kit, F4-3200C16D-32GTZN
Memorie G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 1.35V, AMD Ryzen 3000 Ready, Dual Channel Kit, F4-3200C16D-32GTZN
859,00 RON

Copyright © 2007-2019 .  Net Plus Distribution SRL
Toate drepturile rezervate
Net Plus Distribution SRL - RO27612966 J40/10188/2010
Sediu: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti
www.price.ro - your shopping expert