Politica de confidentialitate si GDPR Contul dvs.  |  Continut cos  |  Trimite comanda
Cautare rapida
 
COMPONENTE PC
  Placi de baza
  Placi de sunet
  Procesoare
  Coolere
  Hard disk-uri
  Hard disk-uri externe
  Placi video
  SSD
  Unitati optice
  Unitati optice externe
  Memorii
  Carcase
  Accesorii Carcase
  Rack intern
  Fan Controller
  Ventilatoare
  Surse
  Cabluri
  Controlere
WATERCOOLING
  Kituri watercooling
  Waterblock AIO
  Waterblock CPU
  Waterblock VGA
  Waterblock RAM
  Waterblock Mosfet
  Distro Plate
  Pompe si accesorii
  Radiatoare si accesorii
  Rezervoare si accesorii
  Aditivi watercooling
  Conectori watercooling
  Tuburi watercooling
  Accesorii watercooling
PC MODDING
  Iluminare
  Sleeving
  Butoane
  Accesorii modding
GAMING
  Volane
  Gamepad
  Joystick
  Accesorii console
  Accesorii gaming
  Scaune gaming
  Birouri Gaming
PERIFERICE
  Monitoare LED
  Tastaturi
  Mouse
  Mousepad
  Webcam
  Ups
  Rack extern
  Hub USB
  Adaptoare
  Memorii externe
  Accesorii monitoare
BIROTICA
  Consumabile
  Scannere
  Produse pentru curatare
ECHIPAMENTE RETEA
  Router
  Switch
  Wireless
  Print Server
  NAS
  Accesorii retea
  Homeplug
  Convertoare media si module
SISTEME
  Mini PC
ACCESORII NOTEBOOK
  Memorii Notebook
  Cooler Notebook
  Diverse
  Genti Notebook
MULTIMEDIA
  Boxe
  Microfoane
  Casti
  Amplificatoare audio
FOTO-VIDEO
  Memorii foto
  Card reader/writer
ELECTRONICE
  Prize si Prelungitoare
Informatii
Transport & Livrare
Confidentialitate (GDPR)
Conditii de Utilizare
Contacteaza-ne
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate si GDPR

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (actualizare GDPR)

S.C. NET PLUS DISTRIBUTION S.R.L., operator al Shop4PC.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19821.
Ca urmare a modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
In cazul in care apar modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate pe care o vom afisa pe site-ul Shop4PC.ro. De aceea, va rugam sa verificati periodic Politica de Confidentialitate.

Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate doar in urmatoarele scopuri:

a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum procesarea acestora, livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre NET PLUS DISTRIBUTION SRL ca operator Shop4PC.ro si dvs., in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma Shop4PC.ro. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Daca nu aveti un cont in platforma Shop4PC.ro, informatiile legate de comenzile efectuate vor fi pastrate pentru o perioada de 5 ani de la momentul incheierii contractului. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite in platforma Shop4PC.ro si completeaza politica Net Plus Distribution S.R.L. privind conditiile de utilizare a site-ului Shop4PC.ro, in conformitate cu Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Folosim doar cookie-urile strict necesare pentru functionarea in bune conditii a site-ului.
Folosind setarile din browser-ul dumneavoastra puteti oricand bloca aceste cookie-uri, insa anumite operatiuni de pe site nu vor mai functiona corect.
Shop4PC.ro foloseste cookie-uri proprii (primare) si ale tertilor (Youtube, pentru vizionarea prezentarilor video ale produselor).
• Cookie-urile proprii (setate de platforma Shop4PC.ro), sunt folosite pentru buna functionare a site-ului:
testcookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookie-uri
eucookie - verifica si stocheaza preferintele privind politica de cookie-uri
TEMPCOOKIE si osCsid (de sesiune) - stocheaza informatii privind activitatea curenta a utilizatorului pe site (login, cos cumparaturi, etc.)
• Cookie-urile setate de terti (Youtube), pot fi folosite pentru publicitate de catre acestia - de ex. cand accesati o pagina de pe platforma Shop4PC.ro care contine o prezentare Youtube a produsului.
YouTube are propriile cookie-uri si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control:
     • CONSENT - verifica consimtamantul utilizatorului cu privire la utilizarare cookie-urilor YouTube
     • VISITOR_INFO1_LIVE, GPS, PREF, YSC, LOGIN_INFO, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSID - stocheaza date despre utilizator si redarea clipurilor video de pe platforma YouTube
• doubleclick.net:
     • test_cookie - verifica daca browserul utilizat accepta cookies
     • DSID, IDE - stocheaza date despre utilizator

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare/contabilitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal si anume beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@shop4pc.ro, serviciul Contabilitate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Sesizari/Reclamatii

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie sau sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

• Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
• prin e-mail la adresa: office@shop4pc.ro sau
• prin posta sau curier la adresa: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti

Continua
Cos produse
0 produse
Producatori
PROMOTII
Memorie G.Skill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2933MHz 1.35V CL14 AMD Ryzen Ready Dual Channel Kit, F4-2933C14D-32GTZRX
Memorie G.Skill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2933MHz 1.35V CL14 AMD Ryzen Ready Dual Channel Kit, F4-2933C14D-32GTZRX
2.189,00 RON
1.989,00 RON
Carcasa Fractal Design Define S2 White Tempered Glass
Carcasa Fractal Design Define S2 White Tempered Glass
749,00 RON
709,00 RON
Ventilator 140 mm Be Quiet! Silent Wings 3 PWM high-speed 1600 rpm, BL071
Ventilator 140 mm Be Quiet! Silent Wings 3 PWM high-speed 1600 rpm, BL071
110,00 RON
99,00 RON
Sursa Be Quiet! System Power 9 600W, 80 Plus Bronze, Active PFC, BN247
Sursa Be Quiet! System Power 9 600W, 80 Plus Bronze, Active PFC, BN247
299,00 RON
275,00 RON
Carcasa Silverstone Fortress FT02 USB 3.0 Black (SST-FT02B)
Carcasa Silverstone Fortress FT02 USB 3.0 Black (SST-FT02B)
1.239,00 RON
1.099,00 RON
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Glossy White, GOM-GWHITE
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Glossy White, GOM-GWHITE
270,00 RON
255,00 RON
Cooler CPU Asus ROG Ryujin 240mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB, Noctua iPPC Fan
Cooler CPU Asus ROG Ryujin 240mm, racire cu lichid, OLED Display, Aura Sync RGB, Noctua iPPC Fan
1.079,00 RON
989,00 RON
Carcasa In Win A1 Tempered Glass Mini-ITX Black, RGB, sursa 600W
Carcasa In Win A1 Tempered Glass Mini-ITX Black, RGB, sursa 600W
949,00 RON
849,00 RON
Suport casti Glorious PC Gaming Race Trident, G-T
Suport casti Glorious PC Gaming Race Trident, G-T
70,00 RON
65,00 RON
Placa de baza ASRock H110 PRO BTC+, socket 1151
Placa de baza ASRock H110 PRO BTC+, socket 1151
689,00 RON
589,00 RON
Care sunt noutatile ?
Carcasa Kolink Rocket Mini-ITX
Carcasa Kolink Rocket Mini-ITX
759,00 RON
Carcasa Phanteks Eclipse P400A Tempered Glass DRGB Glacier White, PH-EC400ATG_DWT01
Carcasa Phanteks Eclipse P400A Tempered Glass DRGB Glacier White, PH-EC400ATG_DWT01
435,00 RON
Carcasa Phanteks Enthoo Evolv Shift Air Tempered Glass Satin Black, PH-ES217A_BK
Carcasa Phanteks Enthoo Evolv Shift Air Tempered Glass Satin Black, PH-ES217A_BK
459,00 RON
Backplate EK Water Blocks EK-FC Trio RTX 2080 Ti Classic - Black
Backplate EK Water Blocks EK-FC Trio RTX 2080 Ti Classic - Black
154,00 RON
Sursa Be Quiet! System Power 9 600W CM, semi-modulara, Active PFC, 80 Plus Bronze, BN302
Sursa Be Quiet! System Power 9 600W CM, semi-modulara, Active PFC, 80 Plus Bronze, BN302
349,00 RON
325,00 RON
Waterblock VGA Phanteks Glacier RTX 2080/2080 Ti Gigabyte Aorus Xtreme, D-RGB, Satin Black
Waterblock VGA Phanteks Glacier RTX 2080/2080 Ti Gigabyte Aorus Xtreme, D-RGB, Satin Black
719,00 RON
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Glossy Black, GOM-GBLACK
Mouse Glorious PC Gaming Race Model O Minus Glossy Black, GOM-GBLACK
270,00 RON
255,00 RON
Sursa Be Quiet! System Power 9 500W CM, semi-modulara, Active PFC, 80 Plus Bronze, BN301
Sursa Be Quiet! System Power 9 500W CM, semi-modulara, Active PFC, 80 Plus Bronze, BN301
299,00 RON
279,00 RON
Kit watercooling Alphacool Eissturm Hurricane Copper 45 240mm
Kit watercooling Alphacool Eissturm Hurricane Copper 45 240mm
1.249,00 RON
849,00 RON
Set cabluri modulare CableMod PRO ModMesh RT-Series Asus ROG Thor / Seasonic - Black/White, CM-PRTS-FKIT-NKKW-R
Set cabluri modulare CableMod PRO ModMesh RT-Series Asus ROG Thor / Seasonic - Black/White, CM-PRTS-FKIT-NKKW-R
469,00 RON

Copyright © 2007-2019 .  Net Plus Distribution SRL
Toate drepturile rezervate
Net Plus Distribution SRL - RO27612966 J40/10188/2010
Sediu: Intr. Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 9, Sector 1, Bucuresti
www.price.ro - your shopping expert